product/tuc-etg-usb-to-gigabit-ethernet-adapter

TUC-ETG USB to Gigabit Ethernet Adapter

1,730 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Connect your USB Type-C device at fast Gigabit speeds
Share data, music, movies, and more
Compact design is ideal for on the go professionals
Supports Wake on LAN (Suspend Mode)

Шифра на производ: 64417 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » Жичана мрежа » Адаптери » TUC-ETG USB to Gigabit Ethernet Adapter