product/tw100-s4w1ca-4-port-broadband-router

TW100-S4W1CA 4-Port Broadband Router

1,297 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

High speed broadband router
Instantly recognizes other devices with Universal Plug and Play
Advanced firewall protection
Remote management

Шифра на производ: 63TW053 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » Жичана мрежа » Рутери » TW100-S4W1CA 4-Port Broadband Router