product/wd-red-sa500-500gb-sata-ssd

WD Red SA500 500GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Western Digital 500GB WD Red SA500 NAS 3D NAND Internal SSD – SATA III 6 Gb/s, 2.5″/7mm, Up to 560 MB/s – WDS500G1R0A

SKU: 37156 Категорија Ознаки: , , ,

Навигација

a