• contact@jvsnet.com.mk
  • тел:02 3079556 факс:02 5511479

Контакт

Контактирајте не

за побрза информација побарајте не на некој од телефонските броеви

  • Телефон / Факс тел:02 3079556 факс:02 5511479
  • Информации contact@jvsnet.com.mk
  • Работно Време Пон. - Пет. 08.00 - 16.00
  • Наша локација ул.Рузвелтова бр.5a-1/6 Скопје 1000 Р.Македонија

Преку социјалните мрежи сме достапни