product/fas55-3-2-mono-mode-lc-lc-patch-cord-3m-duplex

FAS55-3-2 mono mode LC-LC patch cord, 3m, duplex

1,012 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Low insertion loss .
High return loss .
Precise end face inspection by microscope .
Environmentally stable in optical performance .
Provides total immunity to electrical interference.

Шифра на производ: 21068 Категорија: Tags: ,

Навигација

Home » Products » Linkbasic » Оптика » Patch Cord » FAS55-3-2 mono mode LC-LC patch cord, 3m, duplex