Synology FS2500

Моќен all-flash сервер со AMD Ryzen процесор

Noctua D15 chromax.Black

all-black version of Noctua’s award-winning flagship model NH-D15

Synology DS923+

Флексибилна платформа за складирање на податоци за мали бизниси и домашни канцеларии

PowerWalker Basic VI 1000 STL

заштитете ги вашите електронски уреди со UPS

Linkbasic Network Cabinet

надградете ја вашата серверска соба