product/crucial-mx500-500gb-sata-ssd

Crucial MX500 500GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Crucial MX500 500GB 3D NAND SATA 2.5 Inch Internal SSD, up to 560MB/s – CT500MX500SSD1

SKU: 37131 Категорија Ознаки: , , ,

Навигација

a