product/tk-c06-6ft-ps-2-vga-kvm-cable

TK-C06 6ft PS/2/VGA KVM Cable

690 ден со вклучен ДДВ

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Connect computers with VGA and PS/2 ports to a TRENDnet KVM device
Use with TRENDnet 2, 4, 8 and 16 port PS/2 KVM switches
Length: 6 Ft.(1.83m)

Шифра на производ: 64249 Категорија:

Навигација

Home » Products » Trendnet » KVM » TK-C06 6ft PS/2/VGA KVM Cable