product/wd-red-sa500-1tb-sata-ssd

WD Red SA500 1TB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Western Digital 1TB WD Red SA500 NAS 3D NAND Internal SSD – SATA III 6 Gb/s, 2.5″/7mm, Up to 560 MB/s – WDS100T1R0A

Шифра на производ: 37155 Категорија: Tags: , , ,

Навигација

Home » Products » Дискови и додатоци » SSD дискови » WD Red SA500 1TB SATA SSD