product/crucial-bx500-120gb-sata-ssd

Crucial BX500 120GB SATA SSD

ЈВСНет го задржува правото за промена на цените на производите без претходна најава и не е одговорен за било какви грешки. Сликите на производите и боите можат да се разликуваат од реалните.

Crucial BX500 120GB 3D NAND SATA 2.5-Inch Internal SSD, up to 540MB/s – CT120BX500SSD1

Шифра на производ: 37128 Категорија: Tags: , , ,

Навигација

Home » Products » Дискови и додатоци » SSD дискови » Crucial BX500 120GB SATA SSD